FİNANS VE BANKA TEMİZLİK EKİPMANLARI

Müşteri sayısı çok olan bankaların ziyaretçileri her geçen gün artmaktadır. Bankalar hijyen verimlilikleri artırabilmek ve müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için, her gün günlük temizlik ve bakımlarını yapmalıdır.

Günlük temizliğin ihmal edilmesi sonucu bulaşıcı hastalıklar, banka ortamında kolaylıkla yayılır ve bankaların hijyensiz bir ortam haline gelmesi kolaylaşır. Bu yüzden bankalar sürekli hijyeni sağlanmak için, profesyonel bir ekip ve profesyonel temizlik ekipmanlarıyla temizliği yapılır.

Finansal Kurumlar ve Banka Temizlik Ekipmanları
Finansal Kurum ve Banka Temizlik Ekipmanları

Genelde müşterilerin ilk izlenimleri bankaya girer girmez temiz olmasıdır. Temiz ve hijyenik bir banka müşterilerinin gözünde güvenilir bir imaj yaratıp, bu durum bankanın tercih edilmesini direk etkileyerek, tercih sebebi olmaktadır.

Türkiye genelinde bulunan tüm bankaların temizlik ekipmanlarını sağlayan IBC Group, profesyonel bakış açısıyla eğitimli ve uzman kadrosuyla beraber, uluslararası standartlara sahip temizlik ekipmanlarıyla, profesyonel temizliği bankalarla buluşturarak, bankaların en iyi şekilde temizlenmesi adına hizmet ve desteklerini sunmaktadır.

Bankalar için kaliteli temizlik makine ve ekipmanlarını kullanmak hem zaman açısından hem de verimlilik açısından oldukça önemli olup, bankaların etkin şekilde kullandıkları bu temizlik ekipmanlarıyla, profesyonel temizlik sonuçlarını yakalamalarına imkan sağlamaktadır.

Sağlıklı yaşam alanları için profesyonel temizlik ekipmanlarının Türkiye temsilcisi olan IŞILTAN A.Ş. Bankaların temizliği için gereken tüm profesyonel ekipmanlarının lider tedarikçisi konumunda olup Finans ve Banka Temizlik ekipmanlarının lider firmasıdır.