HASTANE HİJYEN ÜRÜNLERİ VE TEMİZLİK EKİPMANLARI

Sağlık sektörünün en başında hastaneler gelmektedir. Hastaneler için hijyen oldukça önemli olup sürdürülebilir hijyen açısından gereken temizliğin sürekli yapılması gerekmektedir.

IBC Group olarak hastane hijyenindeki amacımız sahip olduğumuz ürün ve markalarımızla entegreli bir şekilde hijyen için kusursuz dengeyi sağlamaktır.

Hastane Hijyen Ürünleri
Hastane Hijyen Ürünleri

Hijyen: hastane ortamlarında hastaların, personellerin, ziyaretçilerin ve diğer çalışanlar için sağlığın korunup devam ettirilmesi adına uygulanan temizlik bütünüdür.

Hastaneler bulunduğu konum açısından son derece hayati bir önem taşır bu sebeple hastanelerin hepsi hijyenli ortamları hastaları için  sağlaması gerekir.

Sanitasyon, hijyen, dezenfektasyon ve sterilizasyon söz konusu olunca sunduğumuz temizlik ekipmanlarıyla kusursuz temizliğin IBC Group olarak tek adresiyiz.

Bilinmelidir ki hastane temizliği hijyeni baz aldığımızda farklı bir alandır. Yapılacak temizlik ve alınacak  önlemler ise farklılık göstermektedir. Kullanılacak temizlik ekipmanları bu yüzden profesyonel olması gerekmektedir.

Sektörün bilinen isimlerinden biri olan IBC Group senelerin verdiği tecrübe ve marka güvenilirliği ile bilgisine, tecrübesine , deneyimine güvenerek %100 müşteri memnuniyetini hastane hijyen ürünleri ve temizlik ekipmanları alanında vermektedir.

Hastane Temizlik Ekipmanları
Hastane Temizlik Ekipmanları