KONSER TEMİZLİK EKİPMANLARI

Büyük bir yük olan temizlikler konser ve etkinlik organizasyonlarında önemlidir. Açık hava konserleri, festivaller, etkinlikler yüzlerce insanın bir araya gelmesiyle meydana gelmektedir.
IBC Group ise temizlik ekipmanları çözümleri ile konser alanlarının büyülü bir şekilde açılış ve kapanışları için gerekli tecrübe ve hizmetini temizlik şirketlerine sunmaktadır.
Konser Alanı Temizliği
Konser temizliğinde kullanılacak malzeme, ekipman arayışınız varsa ve bu temizlik malzeme ve ekipmanlarının kaliteli olması ayrıca gerekiyorsa biz IBC Group olarak yanınızdayız.
Birçok yerli ve yabancı ünlülerin geldiği konser alanları bilindiği üzere temizlik açısından, konser öncesi ve sonrası için oldukça önemlidir.

Showlarının önemli bir parçası olarak kabul edilen konser temizlikleri, alan görselliği ve dinleyiciler için ayrıca büyük önem taşımaktadır.

Konserleri büyülü hale getiren etmenleri düşündüğümüzde ışık, ses ve show etmenlerinin yanında konser öncesi temizlik  de unutulmamalıdır. Konser temizliği kaliteli ve doğru ekipman ile zamanında yapılması konusunda elde ettiğimiz tecrübe ve deneyimleri sizler ile de paylaşıyoruz.

Konser sonrası temizlik ise buz dağının görünmeyen kısmıdır. Binlerce insan konser sonunda mutlu bir şekilde evlerine dönerken konser alanlarında ki çöpler size kalır. Yoğun bir temizlik isteyen konser alanının hızlı ve detaylı temizlenmesinde konser temizlik ekipmanlarımızla yanınızdayız.

Türkiye’de yapılan tüm konserler genellikle IBC Group’un sahip olduğu markaların temizlik ekipmanlarıyla desteklenerek temizlenmektedir. Sahip olduğumuz markalarla ve tecrübemizle hizmetinizdeyiz.

IBC Group; insan sirkülasyonunun olduğu her yerde uzmanlığını ve sahip olduğu markalarıyla sinema temizlik ekipmanları, tiyatro temizlik ekipmanları, seminer temizlik ekipmanları, toplantı temizlik ekipmanları vb alanlarda söz konusu temizlik olunca yanınızda.