MARİNA VE GEMİ TEMİZLİK EKİPMANLARI

Gemi ve yat temizliği genellikle marina olan alanlarda talep görmektedir. Gemi ve yatlar özel malzemelerden üretildiği için kullanılan temizlik ekipmanlarında o özel ürünlere zarar vermeyecek ekipmanlar  olması gerekmektedir.

Gemi ve yatlar sürekli denizde bulundukları için tuzlu sudan dolayı ister istemez zarar görüp, erezyon ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu yüzden gemi ve yatların temizliği doğru temizlik ekipmanları ile desteklenerek sorunlar ortadan kaldırılmalıdır.

Gemi ve yatların zamanında bakımı ve gereken temizliği yapılmadığı takdirde çürümeler ortaya çıkacaktır. Bu yüzden gemi ve yatların düzenli olarak temizlenmesi faydalı olacaktır. Olağan üstü profesyonel gemi ve yat temizlik ekipmanlarında IBC Group’a güvenebilirsiniz.

Müşteri deneyimlerini sürekli iyileştiren yapımızla, marina ve gemi temizlik ekipmanlarında da müşterilerimizin her zaman yanındayız.

Marina ve gemi temizlik ekipmanlarında öncü olan şirketimiz, sektörün yenilenen temizlik ekipmanlarını sürekli takip edip, ürünlerini revize ederek bünyesine katmaktadır.

Marina ve gemi temizliği zordur ancak uzmanlarımız tarafından hangi malzeme hangi temizlik ürünü ile kullanılması gerektiği direk tespit edilerek, kusursuz temizlikler ortaya çıkmaktadır.

Türkiye’nin neresinde olursanız olun bizi arayıp ilgili departmanlarımız tarafından bilgi alabilir, marina ve gemi temizliğinde istediğiniz temizlik sonucunu yakalayabilirsiniz.

Sektörün lider markalarından biri olan IBC Group; Marina, yat ve gemi temizlik ekipmanları konusunda sahip olduğu markalar eşliğinde sizinle iş ortaklığı kurarak temizlikte beklenen sonuçları sunup, profesyonel ekibiyle sizlere destek verecektir.

Marina, yat ve gemi temizliği  tecrübe ve uzmanlık gerektirir.

Bunlar ise doğru temizlik ekipmanları ile desteklenmelidir. Bu yüzden IBC Group sahip olduğu profesyonel markalarıyla yanınızda.