STADYUM TEMİZLİK EKİPMANLARI

Stadyum temizliği müşteri temizliği ile başlamaktadır. Bu alanlar hızlı ve düzenli olarak temizlenmezse eğer taraftar memnuniyetleri azalacak ve stadyum katılan taraftarlar temiz olmayan alanlarda kendilerini kötü ve rahatsız hissedecekler.

Stadyum yüksek eğitilimli ve profesyonel kişilerce temizlenmek zorundadır. Bu kişiler karşılaşılacak zor durumlara karşı mücadele edebilen kişilerdir. Stadyumu temizleyen kişilerin kullandıkları ürünler ise profesyonel ve kaliteli temizlik ekipmanları olmalıdır ki sonuçlar istenildiği gibi olsun. Aksi takdirde temiz ve hijyensiz olmayan alanlar sonucu müşteri memnuniyetleri azalacaktır.

Stadyum Temiziliği
Stadyum Temizliği

Stadyum temizliği için üstün temizlik ekipmanları arıyorsanız, biz bu konuda IBC Grup olarak uzmanız. İstediğiniz hizmet ve kalite bir tık veya bir arama uzağınızda.
Her stadyum kendine has ve özgü gereksinimleri vardır. Bu gereksinimler ise IBC Group tarafından profesyonelce karşılanacaktır. Saha içi temizliğinden tribün temizliğine, koridor temizliğinden , soyunma odası temizliğine, tuvalet lavabo temizliğinden , banyo temizliğine, kantin, büfe ve yemek alanlarının temizliğine, stad çevresi ve otoparklarının temizliğine kadar tüm alanlar için özel temizlik çözümleri sunuyoruz.

Size sunduğumuz temizlik ekipmanları çözümleriyle bir sonraki ziyaretçiler geldiği zaman stadyum mikropsuz, tertemiz ve hijyen açısından güvenilir sonuçlarla ziyaretçiler ile bulaşacaktır.

Ve unutulmamalıdır ki Temizlik, stadyum için hayranlara bırakacak ilk izlenimdir. Temizlikte farkı yaratan kalite sahip  olduğumuz vizyon ve misyonumuzdur.

Sizde doğru ekipman ve doğru hizmetlerle stadyumunuzu mükemmel hale getirmek istiyorsanız, ziyaretçilerinize hijyen dolu bir temizlik sunmak için, doğru temizlik ekipmanlarını kullanarak ziyaretçilerinize bu farkı sunun.