TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI TEMİZLİK EKİPMANLARI

Toplumun ulaşım amaçlı kullandığı uçaklar, otobüsler, minibüsler, tramvaylar, otogarlar, terminaller vb. yerler her gün yüzlerce kişiyi barındırmaktadır.
Bu yüzden ister istemez ulaşım için kullanılan alanlar ve araçlar zararlı ve zararsız bakterilerin yuvalanması için oldukça uygun yer ve alanlardır.
Bu alanlar bu nedenle düzenli temizlenmeli, hijyen ise ön plana çıkarılmalıdır ki gelebilecek hastalıklara ve sorunlara karşı ön hazırlık yapılmalıdır.
IBC Group olarak yılların verdiği tecrübe, bilgi ve deneyimimizi bu alanda da kendimizi gösteriyoruz.

Otobüs Temizliği Ekipmanları
Otobüs Temizliği Ekipmanları

Ulaşımda hijyeni yakalamak istiyorsanız, ancak bu doğru ve kaliteli temizlik ekipmanlarıyla temizlendiği takdirde elde edilecek bir sonuç olduğu gibi, kullanılan diğer uçuz ve kalitesiz malzemeler, yapılan temizliğin amaçını da ortadan kaldıracak, temizlik için verilen emek ve cabalar ise boşa harcanacaktır.
Temizlik uzmanlık gerektirir, ulaşım alanları ise bir uzman firma ve uzman firmanın kullanacağı kaliteli ve profesyonel temizlik ekipmanları ile desteklenerek, hijyenli ve temiz alanlar yolculara ulaşım için sunulmalıdır.
IBC Group sahip olduğu markaların temizlik ekipmanlarıyla ulaşım için gereken tüm temizlik ekipmanlarını bünyesinde bulundurur. IBC Group ile ulaşımdaki koltuk kirleri, zemin temizliği, tutacak hijyeni, cam, klima ve havalandırma temizliğine dayalı tüm profesyonel çözümler sizlerle.