UÇAK TİPİ ve HAVAALANI TEMİZLİK EKİPMANLARI

Havaalanı temizliği ve uçak temizliğinde önemli unsur kullanılan temizlik ekipmanlarıdır.

IBC Group -IŞILTAN A.Ş. havaalanı temizliği ve uçak temizliğinde tüm temizlik sorunlarına en doğru ürünleri sunarak size profesyonel çözümleri sunmaktadır.

Sahip olduğumuz ürünlerin kaliteli oluşu; zaman yönetimi ve profesyonel temizlik açısından diğer marka ve ürünlere göre farkını ortaya koymaktadır.

Havaalanı temizliği için yerin konumu ve özelliğine göre seçilecek temizlik ekipmanları doğru ürünlerle desteklenmesi gerekmektedir. Deneyimli ve eğitimli kadromuz insan sağlığı için risk analizleri yaparak, yerin özelliklerini ve konumunu inceleyerek temizlik ekipmanları açısından size en uygun ve doğru ürünü belirleyerek, havaalanı temizliklerinde maksimum verimliliği sonuçları sağlamanıza yardımcı olacaklardır.

Profesyonel uçak temizlik ekipmanları mı arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Mükemmel verimlilik ve temizlik sağlayan ürünlerimizle sizin iş ortağınız olmaya IBC Group olarak hazırız.

Sahip olduğumuz ürünler çevre dostu, kullanıcı kolaylığı sağlayan ve güçlü temizleyici gücü olan ürünlerdir. Sahip olduğumuz markalar dünyanın bilinir ve kendini ispatlamış herkes tarafından tercih gören ürünleridir. Bu sebeple havaalanı temizlik ekipmanları denilince IBC Group’un profesyonel destek ve hizmetleri akla gelmektedir.

Bekleme Salonu TemizliğiYenilikçi teknolojiye sahip olan uçak temizlik ekipmanları ürünlerimizle daha az caba sarf ederek ve daha az ürün tüketimi sağlayarak temizlikte daha kaliteli sonuçlar elde edersiniz.

Uçak iç kabin temizlik ekipmanları: IBC Group’un sahip olduğu profesyonel markalarla uçak iç kabinde bulunan sert zemin ve yüzeylerin temizlenmesi artık daha hızlı, daha kolay, ve aynı zamanda maliyetler kaliteli ürünlerle desteklendiği için düşerek daha temiz alanlar elde edilmektedir.

IBC Group’un sahip olduğu uçak iç kabin temizlik ekipmanlarımız: Temizlik personelleri tarafından ergonomik bulunup, büyük beğeni toplamaktadır.

Uçak iç kabin temizliği denilince IBC Group’un sahip olduğu deneyim, tecrübe ve markaları ile desteklendiği takdirde tertemiz olup, profesyonel temizlik sonuçları gözlemlenmektedir.

Uçak iç kabin temizliği için sunacağımız ürünler uçaklar için özel tasarlanmış ve üretilmiş ürünlerdir.

Sizde IBC Group Işıltan A.Ş. ile Uçak tipi temizlik ekipmanları ve havalimanı temizlik ekipmanları ile tanışın.

Havaalanı Valiz Bölümü Temizliği